Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Programok

NYÁRI PROGRAMOK BÜKFÜRDŐN

TAVASZI PROGRAMOK BÜKFÜRDŐN

XIII. GYÓGY BOR NAPOK- NYÁRI GASZTRO FESZTIVÁL

Az idei évben tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre a Gyógy-Bor Napok-Büki Gasztrofesztivál. A program szervesen illeszkedik a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár új program koncepciójához, mely Szent György napjától Szent Mihály napjáig átöleli a büki kulturális rendezvényeket.


KRISTÁLY TORONY KALANDTÁBOR 2018.

Napközis gyerektábor

IDŐPONTOK (HÉTFŐTŐL – PÉNTEKIG)
június 18 – 22 • június 25 – 29 • július 16 – 20 • július 23 – 27 • augusztus 06 – 10 • augusztus 13 – 17


BÜKFÜRDŐI TERMELŐI PIAC

A Bükre látogatók számára nemcsak a gyógyvíz és kellemes környezet nyújt feltöltődést: megkóstolhatják és otthonukba haza is vihetik a környék ízeit. Április 20-án megnyílt a Bükfürdői Termelői Piac és alkalmi vásár negyedik szezonja. Péntek délutánonként kézműves ajándéktárgyak, helyi-környékbeli mézek és házi készítésű lekvárok, sajtok, húskészítmények, savanyúságok, valamint idény jellegű zöldségek és gyümölcsök, továbbá termelői borok közül is válogathatnak a vásárlók.


MESEBÉRLET BÜK

Szabad Ötletek Színháza: Krampusz karácsonya. A gyerekek aktív részvételével és segítségével Angyalka megjavítja a csibészkedő, rosszcsont Krampuszt, aki mindent elkövet, hogy megzavarja Nagypapa, Nagymama és Unoka békés karácsonyi készülődését. Egy kis átneveléssel végül Krampusz rájön arra, hogy nem is olyan rossz jónak lenni, de azért egy kis elevenség sosem árt.


KONCERT ÉS TÁNCHÁZ

2017. december 16-án 10.00-21.00 Koncert és táncház az erdőszombattelki zenészekkel és magyarborzási táncosokkal a Büki Művelődési Központban.


KARÁCSONYI KONCERT

Hangolódjon Velünk az Ünnepekre, szeretettel várjuk Önt is Bükön a vidám, karácsonyi koncerten 2017. december 10-én. 18 órától fellép az ISIS Big Band és Márió a Büki Művelődési és Sportközpontban.


TÓTH VERA AKUSZTIKUS KONCERT

A Caramell Premium Resort****superior születésnapi hétvégéjén, Tóth Vera akusztikus koncertjével koronázzuk meg az ünnepet és hangolódunk a közelgő karácsonyra. A különleges este a szálloda báltermében kerül megrendezésre. Hazánk egyik legismertebb és legkeresettebb énekesnője, az első Megasztár nyertes, Artisjus-díjas, 4 lemezes TÓTH VERA lép fel a Caramell színpadán december 16-án.


Wellness bulihétvége

Wellness Buli Hétvége Bükfürdőn a Caramell Premium Resortban Jolly és Suzy-val
Szeretnél részese lenni Jolly és Suzy házibulijának? Most egy napijegy vásárlásával Te is ott lehetsz!
Fellépők: Csordás Tibi Fiesta, Nótár Mary, Kaczor Feri, Polgár Peti, Doree, Giovi Family!


Mikulásváró műhely

2017. december 6-án a Mikulás is ellátogat a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtárba.
Mikulásváró műhely a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár színháztermében 2017. december 6-án, szerdán, 17 órai kezdettel.


Ördöngölő lemezbemutató koncert és táncház

Ördöngölő lemezbemutató koncert és táncház 2017. december 1-jén a Büki MSK színháztermében. Magyar és román népzene Erdélyből! Közreműködik Hideg Anna Ördöngösfüzesről, Jékely Gáspár Pikó, Havay Viktória és a Horsa Banda.Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Büki Advent

Várja Bükfürdőn az Ünnepet, látogasson el Ön is a Büki Adventre 2017. december 3-ám, 10-én és 17-én.KONCZ ZSUZSA ÉS KARAFIÁTH ORSOLYA BÜKFÜRDŐN

Szeptember 18-án, hétfő este 7 órától illusztris vendégek teszik tiszteletüket a Büki Művelődési Központ színháztermében az Olvasószemüveg programsorozat következő előadásán.


TERMELŐI PIAC

A Bükre látogató vendégek nemcsak a páratlan gyógyvízzel és a lebilincselő környezettel tudnak feltöltekezni, hanem megkóstolhatják és otthonukba vihetik a környék ízeit is.


KUTATÓK ÉJSZAKÁJA 2017. SZEPTEMBER 29.

Ezen a délutánon és estén megismerkedhetünk a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjuk, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket.


GESZTI FESZTI

Október utolsó hétvégéjén a Bükfürdőre látogatóknak ismét egy különleges gesztenyés kalandban lehet részük, hiszen a Villa Rosato immár 5. alkalommal rendezi meg őszi gesztenye ünnepét.
Október 28-29-én közösen hódolhatunk gesztenyés süteményimádatunknak és élvezhetjük a rendezvényt színesítő programokat. Természetesen a régi klasszikusok sem hagyják elnyomni magukat.
Sztárvendégünk Peter Srámek lesz, aki október 28.-án lép fel nálunk és garantáltan kitűnő hangulatot varázsol.


BÜKI MESEVONAT A SZAMÓCA SZÍNHÁZZAL

2017. augusztus 4-től augusztus 11-ig emlékezetes vonatozásra hívja a gyerekeket és felnőtteket a büki Mesevonat.


GYEREKPROGRAMOK
CARAMELLA KID’S CLUB – ÉLMÉNYEKRE HANGOLVA

(JÚLIUS-AUGUSZTUS)

KRISTÁLY TORONY ADRENALINKÁRTYA
Az adrenalinkártya egy különleges ajándékutalvány, mellyel személyre szabott extrém szabadidős programmal lepheti meg szeretteit.

KRISTÁLY TORONY NAPKÖZIS TÁBOR ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOK RÉSZÉRE
Időpontok (hétfőtől – péntekig)

2017.07.17–21-ig     •     2017.07.24–28-ig     •     2017.08.07–11-ig     •     2017.08.14–18-igKIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu